FRAKT- METOD OCH KOSTNAD

Beroende på din beställnings storlek och vikt kommer du få olika alternativ på fraktmetoder i kassan.

Postnord – Leverans till Brevlåda/Dörr

Leveranstid: 1–2 arbetsdagar.
Pris: 39kr på beställningar under 500kr.
Skickas som Varubrev 1:a klass och levereras i din postlåda under dagtid. Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr och du notifieras via sms. Vid vissa fall kan din försändelse skickas till ditt närmaste Postnord ombud

Postnord – Ombud

Leveranstid: 1–2 arbetsdagar.
Pris: 59 kr på beställningar under 500kr
Skickas som MyPack till ditt närmaste ombud. Med Postnords app har du möjlighet att välja vilket ombud eller paketbox du vill hämta den ifrån. Din försändelse ligger normalt hos ombudet i 7 dagar och kommer därefter att skickas tillbaka till oss som outlöst.

DHL Servicepoint

Leveranstid: 1–2 arbetsdagar.
Pris: 69kr på beställningar under 500kr.
Levereras till ditt närmaste ombud. Har du önskemål om vilket ombud skriv isåfall vilket under anteckningar i samband med din beställning.

Leveranstiderna avser när din försändelse har lämnat vårt lager. Vi tar ej ansvar för eventuella förseningar orsakade av fraktbolaget. 

Hämta i butik (Solna Centrum, Stockholm)

Du kan även välja att hämta ut din beställning i butiken i Solna Centrum. Observera att du kommer få ett mejl när din order är redo att hämtas, oftast samma dag.

OUTHÄMTAT PAKET

OBS! Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. Om paketet kommer tillbaka till oss som outlöst så har vi rätten att fakturera dig en avgift på 250kr för att täcka avgifter och administrativa kostnader.