VÅRA LEVERANSVAL

Beroende på din beställnings storlek och vikt kommer du få olika alternativ på fraktmetoder i kassan. Priset på varje leveranssätt beror på ordersumman. Vi erbjuder gratis fraktalternativ från 400kr. Hämta i butik är gratis. Leveranstiderna räknas från lagd order.

Budbee – Box

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar
En snabb och smidig leveranstjänst där fossilfria och förnybara bränslen används av Budbee. Enkel upphämtning med en pinkod. Välj när och var du vill hämta eller returnera ditt paket. Få uppdateringar, tillgång till ytterligare leveransalternativ och boka returer i Budbee-appen eller via trackinglänken. Liggetid 7 dagar. Legitimering med Mobilt BankID kan komma att krävas. Mer om Budbee Box kan du läsa här

Budbee – Hemleverans

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar.
Budbee hemleverans. Smidiga leveranser till din dörr från eftermiddag till 22-tiden med enbart fossilfria och förnybara bränslen. Med Budbee väljer du själv datum och klockslag för din leverans, du får uppdateringar och kan följa din order i realtid. Ytterligare leveransalternativ och returer är också tillgängliga via Budbee-appen eller trackinglänken. Legitimering med Mobilt BankID kan komma att krävas. Om du begärt att varan lämnas utanför dörr har du själv ansvar från och med att Budbees chaufför lämnat leveransen. Mer om Budbee hemleverans kan du läsa här

Postnord – Utlämningsställe

Leveranstid: 1–2 arbetsdagar.
Skickas som MyPack Collect till ombud eller paketbox. I kassan väljer enkelt vilket ombud du vill hämta det ifrån. Ditt paket ligger normalt hos ombudet i 7-14 dagar och kommer därefter att skickas tillbaka till oss som outlöst.

Postnord – Brevlåda/Dörr

Leveranstid: 1–2 arbetsdagar.
Skickas som Varubrev 1:klass och levereras i din postlåda under dagtid. Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr och du notifieras via sms. Vid vissa fall kan din försändelse skickas till ditt närmaste Postnord ombud.

DHL Servicepoint

Leveranstid: 1–3 arbetsdagar.
Levereras till ditt närmaste ombud. I kassan väljer enkelt vilket ombud du vill hämta det ifrån.

Leveranstiderna avser när din försändelse har lämnat vårt lager. Vi tar ej ansvar för eventuella förseningar orsakade av fraktbolaget. 

Hämta i butik (Solna Centrum, Stockholm)

Du kan även välja att hämta ut din beställning i butiken i Solna Centrum. Observera att du kommer få ett mejl när din order är redo att hämtas, oftast samma dag.

OUTHÄMTAT PAKET

OBS! Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. Om paketet kommer tillbaka till oss som outlöst så har vi rätten att fakturera dig en avgift på 250kr för att täcka avgifter och administrativa kostnader.