FRAKT- METOD OCH KOSTNAD

Beroende på din beställnings storlek och vikt kommer du få alternativ på olika fraktmetoder i kassan. För närvarande har vi följande fraktalternativ beroende på storlek och vikt på din beställning:

 

Postnord – Leverans vid Dörr (Nyhet!)

Leveranstid: 1–2 arbetsdagar.
Pris: 49kr på beställningar under 500kr.
Skickas som Varubrev 1:a klass och levereras i din postlåda under dagtid. Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr och du notifieras via sms.

Postnord – Leverans till din Postlåda

Leveranstid: 1–2 arbetsdagar.
Pris: 49kr på beställningar under 500kr.
Skickas som Varubrev 1:a klass och levereras ut i din postlåda under dagtid. Om paketet inte får plats i postlådan levereras det till ditt närmaste postombud och du notifieras via sms.

DHL Servicepoint

Leveranstid: 1–3 arbetsdagar.
Levereras till ditt närmaste ombud. Har du önskemål om vilket ombud skriv isåfall vilket under anteckningar i samband med din beställning.

Postnord är endast valbart när din försändelse väger 1kg eller mindre.
DHL är endast valbart när din försändelse väger över 1kg.

Leveranstiderna avser när din försändelse har lämnat vårt lager. Vi tar ej ansvar för eventuella förseningar orsakade av fraktbolaget. 

Hämta i butik (Solna Centrum, Stockholm)

Du kan även välja att hämta ut din beställning i butiken i Solna Centrum. Observera att du kommer få ett mejl när din order är redo att hämtas, oftast samma dag.

 

OUTHÄMTAT PAKET

OBS! Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. Om paketet kommer tillbaka till oss som outlöst så har vi rätten att fakturera dig en avgift på 250kr för att täcka avgifter och administrativa kostnader.