Längre & fylligare fransar med Olaplex Lashbond Building Serum

Vill du ha längre, fylligare fransar med maxad volym? Nu har Olaplex släppt ett ögonfransserum med näringsrika ingredienser som hyaluronsyra och biotin som tillför näring, fukt och styrka till fransarna.

Efter redan 2 veckor såg testpersonerna resultat och full effekt uppnåd efter 4-8 veckor. Svep enkelt två gånger dagligen längs den övre franslinjen på båda ögonen och du kommer snart få ett nytt liv i dina fransar.

Produkten är helt utan skadliga ämnen och passar alla hudtyper. Serum är testad av ögonläkare och irriterar ej ögonen. Kan användas med linser, lashes, fransförlängning och lösfransar.

Ögonfransar har en betydligt kortare livscykel än håret på huvudet, ungefär 4 månader och därefter ligger fransarna i en vilofas. Därför upplever många att dom har få, tunna eller korta fransar och då är ett bond lash serum grym booster.

Efter man använt serumet efter en tid och är nöjd med resultat räcker det med en applicering per dag. En förpackning räcker i 4 månader vid två appliceringar varje dag. Förpackningen innehåller 4,5ml och är lite mer än hos andra märken.

30%
559,30 kr