Tipsen ditt hår behöver under sommaren!

Det är inte lätt att få ordning på hårkalufsen under sommaren. Sol och bad tär på håret samtidigt som man vill håret ska se bra ut. Här kommer våra tips som kommer underlätta dig att få till sommarfrisyren samt hur du tar om håret!

1. Fixa frisyren på nolltid

Få till en beach-look med saltvatten-spray och framhäv din naturliga hårstruktur på nolltid. Spraya i fuktigt hår och låt självtorka eller blås håret med en fön för mer fyllighet och volym. Fungerar även i torrt hår för krispigare känsla!

20%
151,20 kr
Slut i lager
35%
116,35 kr
20%
167,20 kr

2. Skydda håret från sol och bad

Sol, salt och klorvatten tär på hårets kvalité! Så om du inte vill gå runt med en solhatt eller badmössa hela tiden så är en skyddande UV-spray för håret ett måste. Ditt hår kommer hålla sig friskare och din hårfärg som du kanske spenderat mycket pengar på kommer hålla sig längre!

3. Skölj håret med vatten före & efter bad

Om du sköljer håret med kranvatten innan du badar i klor eller saltvatten kommer håret dra åt sig mindre av klor & salt. När du har badat klart är det en god idé att skölja håret igen så får du bort så mycket så det inte hinner bli beläggningar på håret. Salt i håret + sol är ett ”BIG No”!

4. Få bort mineraler och metaller från håret

Klor och salter kan skapa ett riktigt elände för håret om dom får fäste. Dina dyra inpackningar du köpt blir verkningslösa då dom inte kan tränga in i håret och är du blond kan ditt hår slå åt grönt Badar du i salt eller klor vatten varje dag bör du använda någon av dessa produkter en gång i veckan. Dessa detox-produkter är även bra att för som tvättar håret med hårt vatten eller om du har en egen brunn i sommarstugan!

5. Illaluktande svett? Prova Tulipan Negro!

Detta har iofs inget med håret att göra men het tips till till dig som svettas ofta under sommaren. Denna unisex deodorant håller borta dom mest illaluktande svett tack vare doft av bergamott och citrus. Många svenskar hävdar att denna är mest effektiva deodorant som har testat. En av våra mest sålda produkter!

Foto: Unsplash