Back to Office? Vi ger dig tipsen för det perfekta håret för en lyckad comeback på jobbet!

Foto: Hunters Race on Unsplash

Sommarsemestern är över för många och somliga går tillbaka till kontoret. Vi tipsar dig allt du behöver för att ditt hår ska vara back on track.

Klipp dig hos frisören

Det finns inget viktigare att vara fräsch i håret när man kommer tillbaka till jobbet efter semestern. Klipp av dom slitna längderna eller varför inte en till helt ny frisyr som imponerar på kollegorna? En ny frisyr är att visa din omgivning ditt nya jag efter sommarledigheten!

Boka tid
Foto: Ladies & Gentlemen

Detoxa håret

Ge håret en djuprengöring från alla orenigheter som har samlats på sig under sommaren. Salter och klor från havsbad och badpooler gör att håret missfärgas och känns skört. Använd ett djuprengörande schampo eller gör en detoxbehandling hos frisören. Ditt hår kommer återfå sin naturliga färg och look!

20%
200 kr
Slut i lager
25%
186,75 kr

Boosta håret med inpackning

Känns håret slitet efter sommaren? Då är du inte ensam för det är faktiskt den årstiden som håret slits mest! Bad i salt och klorvatten adderat med solexponering tär på hårkvaliteten och då behövs inpackning laddad med fukt och proteiner!

30%
146 kr
25%
375 kr
20%
288 kr
35%
172,25 kr

Fräscha upp färgen

Ge din hårfärg ett nytt liv med en färginpackning, intensivtoning eller med en root touch up som döljer utväxten tills du fått din färgtid hos frisören!